Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g hvetemel
1/2 ts salt
1/2 ts bakepulver
2 ss sukker
6 dl melk
2 egg
200 g blåbær
smør til steking
Bland de tørre ingrediensene og rør melken og egget inn til du får en glatt, klumpfri røre. La røren svelle i ca 30 minutter og bland inn blåbærene.
Stek litt tykke pannekaker og legg dem flatt over hverandre på et fat. Strø gjerne litt sukker mellom lagene.
Blåbærpannekaken skjæres i kakestykker før servering.
Blainnabaill frå Kristiansund (Møre og Romsdal)
Blodpølse fra Jølster (Sogn og Fjordane)
Feittklubb fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Hardgomme fra Ytre Namdal (Nord-Trøndelag)
Havregrynspudding fra Finnsnes (Troms)
Hjemmelaget lut til lutfisk (Akershus)
Karamellpudding av råmelk (Akershus)
Klubb à la Trondheim (Sør-Trøndelag)
Klubb med flesk og duppe (Sør-Trøndelag)
Kristiansundsball (Møre og Romsdal)
Leverpostei med griselever (Sogn og Fjordane)
Potetball fra Romsdal (Møre og Romsdal)
Sildeomelett (Sogn og Fjordane)
Sildepudding (Sogn og Fjordane)
Snåsaklubb med flesk og duppe (Nord-Trøndelag)
Vestlandsk tangsalat (Hordaland)