Bruksanvisning
Pisk smøret i en kjøkkenmaskin med visp ca 15 minutter, til smøret er hvitt og luftig. Ha i hvitløk, persille, balsamico eller det andre, timian og sitronsaft. Pisk dette i 5 minutter til.
Del krepsene i to på langs ved å stikke en skarp kniv i hodet på dem og del halen fast og bestemt på midten, snu kniven og del hodet på samme måte. Ta ut paven, som ligger lik en liten pose under øynene. Fjern også den svarte strengen som noen ganger synes ned langs halen.
Legg halvparten av krepsene med kjøttsiden opp i en langpanne og fordel kryddersmøret over, gjør det samme med resten av krepsene i en annen langpanne.
Overflødig kryddersmør legges i fryseren til senere bruk.
Stek krepsepannene hver for seg i ovn på 250 C i rundt 10 minutter, litt avhengig av størrelsen, men pass på at de ikke tørrstekes.
Server med nystekt baguette og rikelig med vin.