Bruksanvisning
Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsedelene med snittflaten opp i langpanne og pensle dem med litt olje. Dryss på litt kajennepepper. Stek dem på øverste rille i ovnen på 250 C i 6-8 minutter.
Kjevle butterdeigplaten ut til den er dobbelt så lang. Legg den på en stekeplate med bakepapir. Prikk den med en gaffel for å unngå at den hever seg. Pisk egget og pensle oppå butterdeigen. Stek den i ovn på 180 C i 12-15 minutter.
Hakk valnøttene, pakk inn i aluminiumsfolie og legg nøttene inn i ovnen de siste 5 minuttene av steketiden til butterdeigplaten.
La osten bli romtemperert mens butterdeigplaten kjølner. Skrap vekk eventuelle skorper på osten, og smør den på butterdeigplaten. Dryss de hakkede valnøttene over. Stek i ovn på 200 C i 1 minutt.
Skjær den i 4 eller 8 deler og server sammen med krepsen, gjerne med litt tomatsalat til.