Bruksanvisning
Ta en brødform og skjær purrene i samme lengde som formen. Skjær et dypt langsgående snitt i purrestavene og vask dem grundig. Kok dem møre i saltet vann, slik at både det grønne og det hvite er mykt, men ikke helt ihjelkokt. Ta dem ut, press ut vann og legg dem lunt.
Skjær krepsehalene i mindre biter og bland med torsk, hakket dill og sitronskall, samt salt og pepper.
Kle formen innvendig med plastfolie slik at fliken av plasten henger godt over kanten. Løs gelatinpulveretet opp i en liten skvett vann. Legg purre i bunnen av formen og litt opp langs kanten, sprut på litt gelatin, fordel fyllet i purren, ta litt mer gelatin og dekk det helt med purre, med en siste dusj gelatin på toppen.
Lukk med plastflikene og legg formen i press. La det stå i kjøleskapet noen timer og server i tykke skiver, gjerne med sennepsmajones til.