Bruksanvisning
Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsdelen med snittflaten opp i en langpanne og pensle dem med litt av pestoen.
Finhakk chilien og strø jevnt over krepsene, sammen med estragon. Stek dem på øverste rille i ovnen ved 250 C i 6-8 minutter.
Skjær auberginene i skiver på 1/2 cm. tykkelse, og legg dem på en rist. Dryss et tynt lag med salt på begge sider. La dem ligge minst en halvtime, slik at saltet får trekke det litt bitre vannet ut av aubergineskivene, før du skyller dem raskt i kaldt vann og tørker dem med kjøkkenpapir. Pensle skivene med rikelig mengder olivenolje og kvern litt pepper over. Grill skivene på begge sider i grillpanne slik at de får et pent rutemønster, eller bruk vanlig stekepanne.
Legg aubergineskivene på tallerkener, med krepsen oppå. Fordel pestoen rundt, et par skjeer til hver, og press sitron over.