Bruksanvisning
Pisk eggene sammen med salt og olje. Ha fem ss hvetemel i eggeblandingen og rør det klumpfritt. Ha resten av melet i en liten haug på bordet og form en grop i midten. Hell røren oppi og bland det kjapt sammen med hendene. Kna deigen til den er glatt og blank. Juster med hvetemel til deigen ikke opptar mer.
Pakk deigen i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i minst en time.
Skjær krepsehalene i mindre biter, strø på litt karri og kajenne og stek dem raskt, 15-20 sekunder, sammen med hvitløk i en teflonpanne med litt olje. Ta dem ut og bland forsiktig med smøreost, parmesan og basilikum samt litt salt og pepper. Sett til side.
Strø mel på bordet, del deigen i mindre biter og kjevle dem ut til tynne leiver. Strø på mer mel underveis, slik at det ikke klistrer seg til bordet. Bruk en stor og rund ting til å stikke ut fire rundinger, og en litt mindre, men like rund til å stikke ut fire litt mindre rundinger.
Pisk et egg og pensle de minste rundingene. Fordel fyllet i midten av dem, legg de store rundingene over og klem fast langs kantene.
La rvioliene ligge en times tid i kjøleskapet.
Kok opp masse vann med litt salt og en liten sprut olivenolje. Kok ravioliene i ca 3 minutter og server med litt saus av noe slag, eller bare en klatt pesto.