Bruksanvisning
Brun hakket løk og knust hvitløk lett i smøret. Tilsett karri og la det dampe med et par minutter. Dryss mel over, rør om og spe med buljong. Tilsett skall og saft av sitronen, samt de øvrige ingrediensene - unntatt kjøttet. La sausen surre under lokk ca 1 time.
Skjær kjøttet i pene terninger som varmes i sausen. Smak til med salt. Server kjøttet med alt tilbehøret:
Safranris: La ca 1/4 ts safran koke sammen med vanlig langkornet ris. Safran gir delikat gul farge og pikant smak.
Paprikaris: Kok ris på vanlig måte. Rør ca 1 ts paprika pulver i den ferdige risen for å gi farge. Dryss også paprika over når risen er anrettet.
Frityrstekte løkringer: Skjær store løk i ca 3 mm tykke skiver. Plukk ringene forsiktig fra hverandre, dypp dem i pannekakerøre og stek dem i olje.