Bruksanvisning
Knekk egget i en bolle. Skrell og hakk sjalottløken meget fint. Pisk sammen egg, løk, persille, majones og sennep. Smak til med salt og en knivspiss kajenne.
Skjær skorpen av loffen og smuldre innmaten. Legg loffsmulene i en bolle og drypp på melken.
Hakk krabbekjøttet og ha det i eggeblandingen. Bland godt og tilsett loffen. Bland det hele godt.
Form krabbefarsen til 8 små, flate kaker. Legg kakene på en tallerken eller fjel og dekk dem med bakepapir. La dem stå i kjøleskapet i ca 1 time.
Lag i mellomtiden sausen. Skrell og finhakk sjalottløken. Bland løk, gressløk, persille, kapers og sylteagurk.
Bland majones, yoghurt eller rømme, tørrsennep, litt salt og en knivspiss kajennepepper. Tilsett den hakkede blandingen og bland godt. La sausen stå kjølig og trekke en stund før servering og smak om den trenger mer krydder. Skjær sitronen i 8 båter.
Varm godt med olje i en stekepanne med høye kanter. Stek krabbekakene i omganger i 2-3 minutter på hver side til de er pent gyllenbrune.
La krabbekakene renne av på kjøkkenpapir. Server dem med sausen og sitronbåtene.