Bruksanvisning
Hakk sammen mel og smør på bakebordet. Tilsett vann, og arbeid deigen raskt sammen med fingertuppene. La deigen hvile kaldt en stund.
Hakk løken og fres den lett i smøret. Ta tilside litt av eggeplommen (til pensling), og bland resten av den med fløte og revet ost. Tilsett det avkjølte løkfreset, og bland inn renset krabbekjøtt. Smak til med salt og pepper.
Kjevle ut deigen til 2 like store leiver. Stikk ut ca 7 cm store rundinger av den ene leiven, og ca 8 cm store av den andre.
Fordel krabbefyllen midt på de små rundingene, og legg de store oppå. Trykk godt sammen langs kanten med en gaffel.
Legges på smurt bakeplate, og pensles med noe av eggehviten som er pisket sammen med det lille du tok unna av eggeplommen. Drysses med sesamfrø.
Stekes i 10-15 min ved 225-250 C til de har fått fin farge. Serveres varme og nystekte.