Flere resulteter finnes under oppskriften
1 boks krabbe100 g sjampinjonger i skiver2 dl chilisaussaften av ½ sitron1 ss konjakk
Del krabbekjøttet i biter.Smak chilisausen til med sitronsaft og konjakk. Bland i krabbekjøttet og sjampinjongen.Server retten kald med bladsalat, smør og ristet loff.
Avokado med krabbe
Chilisaus til krabbe
Dampede krabberulader
Dillduftende stuing i terteskjell
Fylt krabbeskall
Fylte krabbeskall som i Australia
Gratinert krabbe
Gratinert krabbe med asparges
Gratinert krabbe med kryddersmak
Gratinert krabbesuppe med calvados
Innbakt skalldyrgodt
Karri- og kokosgratinert krabbe
Karristuet krabbe
Kokt krabbe
Krabbe Bayou
Krabbe i bakte poteter
Krabbe i chilisaus
Krabbe i créme fraîche
Krabbe i gressløkfrakk
Krabbe i paprika
Krabbe med epler, fennikel og karri
Krabbe med grønn ris
Krabbe med spaghetti og chiliblåskjell
Krabbe og chili-kroketter
Krabbefest
Krabbekaker
Krabbekaker med koriander og salt agurk
Krabbekarri
Krabbekjøttdip
Krabbesalat med aprikos
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Krabbeskall med mye godt i
Krabbesuppe fra Maryland
Krabbeterrine
Krydrede krabbekaker
Ovnsbakt krabbe
Skalldyrcocktail
Skalldyrsufflé
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Strandkrabbesuppe
Stuet krabbe
Vannbakkels med krabbesalat og stekte epler
Varm krabbe i paiskall
Wokstekt krabbe med chili