Bruksanvisning
Pisk sammen eggene. Kok opp vannet. Skjær smøret i terninger og ha det i vannet. Når smøret er smeltet, tilsettes melet. Bruk en visp til å piske denne røren til du ser at den slipper kanten på kjelen.
Ta kjelen av varmen og tilsett eggeblandingen, litt om gangen, mens du pisker hele tiden. Konsistensen skal være smidig, men såpass stiv at om du stikker en skje nedi, skal du kunne se avtrykket etterpå.
Fordel fire spiseskjestore klatter av røren på en smurt stekeplate med 5 cm mellomrom. Du får litt røre itil overs. Årsaken til at vi lager for mye er at det er svært vanskelig å få mindre porsjoner til å bli vellykket.
Stek vannbakkelsene i ovn på 170 C i 45 minutter.
Finhakk dill, men spar litt til pynt. Bland dill, majones, yoghurt, sennep og pickles. Vend inn krabbekjøttet.
Skrell eplene, skjær dem i båter og fjern kjernene. Stek båtene raskt gylne i smøret.
Del vannbakkelsene i to, en bunn og et lokk. Fordel krabbesalaten over bunnene og legg eplebåtene rundt. Legg på lokket. Pynt med dill.