Bruksanvisning
(ca 12 Flutes)
Legg de ustekte tortillaene to og to sammen, slik at tortillaen til høyre overlapper den andre med 5 cm.
Kjør tomatene, løken og hvitløken til mos i hurtigmikser. Smak til med salt. Varm 1 ss av maisoljen i en stekepanne og la tomatmosen småkoke i noen minutter under omrøring. Ta av varmen og rør i det strimlede kyllingkjøttet. Bland godt.
Legg omtrent 2 ss av kylling-blandingen på hvert par tortillas, rull sammen til flutes og fest med tannpirker.
Varm litt olje i en stekepanne som er stor nok til at tortillaene får god plass. Hvis det er mulig, steker du flere på en gang, men ikke ha for mange i pannen. Stek til de er lysebrune over det hele. Tilsett mer olje om nødvendig.
La de stekte tortillaene renne av seg på kjøkkenpapir, og hold dem varme. Når de skal serveres, legges de på fat, og serveres sammen med reddiker og oliven.