Bruksanvisning
Lag sirupen først. Ha alle ingrediensene i en kjele. Varm det opp under omrøring til sukkeret er oppløst, la det så småkoke til blandingen er som en tynn sirup. Ta av varmen og fjern krydderet. Hold sirupen varm mens du lager buñuelos.
Sikt melet, bakepulveret og saltet i en bolle. Rør inn sukkeret. Pisk egget og melken godt sammen i en annen bolle. Rør det inn litt av gangen i det tørre, rør så inn det smeltede smøret så det blir en myk deig.
Strø litt mel på bakeunderlaget og ta deigen ut av bollen. Kna den til den er glatt og seig. Del deigen i 18 like store deler som formes til kuler. Trykk kulene til flate skiver, ca 2 cm tykke.
Ha litt mel på skaftet til en treskje og stikk hull i midten av hver buñuelo. Hell ca 5 cm olje i en dyp stekepanne, eller bruk en frityrkoker. Varm opp oljen til 190 C, eller til en tørr brødterning blir brun på 30-60 sekunder.
Stek kakene noen av gangen til de er luftige og gyllenbrune på begge sider. Ta dem ut med en hullsleiv og la dem renne av seg på kjøkkenpapir. Strø sukker over og server med sirupen.