Bruksanvisning
Rist paprikaene over gassflamme eller under middelsvarm grill. Snu av og til, til skinnet er svart og bobler. Ha paprikaen over i en plastpose, lukk posen og legg dem til side i 15 minutter.
Forvarm ovnen til 180 C. Ta paprikaene ut av plastposen. Hold en paprika av gangen under rennende kaldt vann, og gni forsiktig av skinnet. Skjær opp paprikaen langs den ene siden, og ta ut frøene og frørestene. Vær forsiktig så paprikaen ikke går i stykker. Fyll med bønnene.
Pisk eggehvitene i en bolle til de er stive. I en annen bolle visper du plommene lett sammen med saltet. Rør plommene forsiktig inn i eggehviten.
Ha så mye maisolje i en stor stekepanne at dybden er ca 2,5 cm. Varm op. Hell melet i en grunn bolle eller en flat tallerken.
Dypp de fylte paprikaene i melet og så i eggeblandingen. Stek noen av gangen i den varme oljen, til de er gyllenbrune over det hele. Legg paprikaene i en ildfast form. Hell fløten over og dryss med osten. Stek i ovnen ca 30 minutter, eller til osten er gyllenbrun og paprikaene er gjennomvarme. Serveres straks, pyntet med frisk koriander.