Bruksanvisning
Varm oljen i en wok eller stekepanne. Skjær tofuen i tynne skiver og deretter til tynne strimler og stek den til den er sprø på overflaten.
Fres kyllingkjøttet til det skifter farge. Tas opp og settes til side.
Stek vermicellien til den har svulmet opp og blitt sprø og hvit. Ta den opp og la den avdryppes. Hell ut oljen bortsett fra 2 spiseskjeer.
Fres reker, vårløk og hvitløk i 1 ½ minutt. Tas opp av pannen.
Hell de piskede eggene i pannen. Når eggene begynner å størkne, skjæres de opp i strimler med stekespaden. Ta eggestrimlene opp og tørk pannen ren.
Hell sukker, sitronsaft, eddik, vann og fiskesaus i pannen. Kokes opp. Tilsett chilipulver og la det koke i 1-2 minutter. Ha i de stekte nudlene og bland dem inn i sausen over sterk varme, til de er helt dekket.
Tilsett tofu, kylling, reker, vårløk, hvitløk og egg. Gjennomvarmes under forsiktig omrøring i 3 minutter.
Legg nudlene på et fat og pynt med bønnespirer og hvitløkspurre.