Bruksanvisning
Skjær kyllingkjøttet i små terninger. Varm opp en wok, eller en teflonbelagt stekepanne og fres kyllingkjøttet uten olje over sterk varme til det blir hvitt. Ta ut av pannen og hold det varmt.
Skrell og skjær rødløken fra toppen slik at det blir buede strimler i stedet for ringer. Skjær paprikaen i tynne strimler, omtrent like lange som løken. Finhakk chilien.
Plukk myntebladene fra stilken, og del de store i to. Bland kylling, løk, paprika, chili og 2/3 av myntebladene.
Visp soyasaus og fiskesaus sammen med sitronsaft, hvitløk, ingefær, sukker og chili. Ristede chiliflak har en rik nøttesmak som passer bedre til salater enn fersk chili. Legg hele tørkede chilis i en varm ovn eller wok og stek til de er mørkebrune. Pass på at de ikke blir svarte. Avkjøles og knuses i en morter. Hell dette over salaten og bland forsiktig. Serveres pyntet med resten av myntebladene.