Bruksanvisning
Putt kjøttet i en pose og hell marinaden over. Knyt igjen og la kjøttet ligge i kjøleskapet natten over.
Hell av marinaden og sil den. Brun kjøttet i en stekepanne på alle sider før du putter kjøttet i en gryte. Spe på med litt av marinaden og 2 dl vann. Kokes under lokk på svak varme i 1 1/2 time til kjøttet er mørt. Vend kjøttet.
Brun løk og sjampinjong eller kantareller i smør. Hell resten av sjyen i villsvin-gryten. Til det bruker du 2 ss hvetemel som du visper sammen med 1/2 dl vann og 1 dl fløte til en glatt jevning. Ta så litt av viltsjyen fra villsvin-gryten og hell opp i sausen. Som en ekstra spiss på sausen kan du legge oppi 1-2 skiver geitost og 1-2 ss ripsgele, samt litt rødvin.
Server poteter med sopp på toppen av villsvinkjøttet, som skal skjæres i fine stykker. Dekorer også med litt rips, broccoli og babygulrøtter.