Bruksanvisning
Bland honning- og soyamarinaden. Ha salt og pepper på kjøttet. Brun steken pent rundt det hele og la den avkjøles noe. Legg steken i marinaden og sett den i ovn ved 150 C. Stek den ferdig mens den pensles ofte med marinaden. Når kjøttet er ferdig, pakkes det i folie og holdes varmt.
Skrell gulrøttene og del dem i staver. Vask og rens purren og skjær den i brede skiver. Del chilipepperen, ta ut frø og skillevegger, og finhakk den. Kok gulrøtter og purre hver for seg en kort stund.
Legg nudlene i den kokende buljongen og la dem koke i noen minutter. La nudlene trekke en tid i buljongen. Bland chilipepperen med de varme nudlene. Fordel nudler og grønnsaker i 4 dype tallerkener. Hell over litt av buljongen.
Skjær noen skiver av kjøttet og legg det over nudlene. Legg et halvt hardkokt egg på hver tallerken.