Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stk. finsnittet hodekål1 ss smør1 ss olivenolje (kan sløyfes)1 ts karve (etter smak)3 ss eplecidereddik1 stk. laurbærblad1 ts salt1 ts pepper1 ½ ts sukker1 dl vann
1. Smelt smør og olje i en kjele, tilsett kål og fres dette lett.
2. Tilsett de øvrige ingrediensene, og la det hele koke til det er mørt og smakfullt.
Serveres som en av flere tapasretter.
Julesylte til juletapas
Kålrotstappe til juletapas
Paprikasalat til tapas
Skinkestek til juletapas
Surkål til juletapas
Sursøt rødkål til juletapas
Svineribbe til juletapas
Tapas - bruschetta med julepålegg
Tapas - bruschetta med lammerull
Tapas - buklistsylte med salat
Tapas - fenalår med asparges
Tapas - fenalår med kantareller
Tapas - fenalår med mandelpoteter
Tapas - julepølse og vossakorv
Tapas - julepølser og medisterkaker
Tapas - julesalat
Tapas - lefseruller
Tapas - oksetunge med beter
Tapas - pinnekjøtt i tomatsaus
Tapas - potetbåt med syltesalat
Tapas - ribbe med paprikasalat
Tapas - røkt lammelår med mandarinsalat
Tapas - såsisser med cherrytomater
Tapas - såsisser til juletapas
Tapas av blomkålmos
Tapas av lammekoteletter
Tapas av mandler, oliven og ost
Tapas syltepinner
Tapas- pølser og medisterkaker
Tapasribbe med sviskepuré