Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g ribbe Sviskepuré:15 stk. svisker4 ss hakkede hermetiske tomater2 ss frisk basilikum1 ts honning½ ts salt½ ts pepper
1. Bruk rester av ribba. Skjær av bena under og del den i passe porsjonsstykker.
2. Sviskepuré: Kjør alt til puré med en stavmikser og smør den på ribba. Stek i ovnen på 200 ºC i 20-30 minutter.
Julesylte til juletapas
Kålrotstappe til juletapas
Paprikasalat til tapas
Skinkestek til juletapas
Surkål til juletapas
Sursøt rødkål til juletapas
Svineribbe til juletapas
Tapas - bruschetta med julepålegg
Tapas - bruschetta med lammerull
Tapas - buklistsylte med salat
Tapas - fenalår med asparges
Tapas - fenalår med kantareller
Tapas - fenalår med mandelpoteter
Tapas - julepølse og vossakorv
Tapas - julepølser og medisterkaker
Tapas - julesalat
Tapas - lefseruller
Tapas - oksetunge med beter
Tapas - pinnekjøtt i tomatsaus
Tapas - potetbåt med syltesalat
Tapas - ribbe med paprikasalat
Tapas - røkt lammelår med mandarinsalat
Tapas - såsisser med cherrytomater
Tapas - såsisser til juletapas
Tapas av blomkålmos
Tapas av lammekoteletter
Tapas av mandler, oliven og ost
Tapas syltepinner
Tapas- pølser og medisterkaker
Tapasribbe med sviskepuré