Flere resulteter finnes under oppskriften
Lag en kreativ tapas med ribbe og paprikasalat. Spreke smaker og friske kombinasjoner. Prøv deg frem med nye smakssammensetninger.300 g svineribbe med sprø svor, 1 bit per porsjon.
Del ribben i biter, sett dem i en ildfast form og varm opp i ovnen på 200 ºC i 15-20 minutter. Anrett sammen med paprikasalat. Oppskrift under.
Serveres som en av flere tapasretter.
Julesylte til juletapas
Kålrotstappe til juletapas
Paprikasalat til tapas
Skinkestek til juletapas
Surkål til juletapas
Sursøt rødkål til juletapas
Svineribbe til juletapas
Tapas - bruschetta med julepålegg
Tapas - bruschetta med lammerull
Tapas - buklistsylte med salat
Tapas - fenalår med asparges
Tapas - fenalår med kantareller
Tapas - fenalår med mandelpoteter
Tapas - julepølse og vossakorv
Tapas - julepølser og medisterkaker
Tapas - julesalat
Tapas - lefseruller
Tapas - oksetunge med beter
Tapas - pinnekjøtt i tomatsaus
Tapas - potetbåt med syltesalat
Tapas - ribbe med paprikasalat
Tapas - røkt lammelår med mandarinsalat
Tapas - såsisser med cherrytomater
Tapas - såsisser til juletapas
Tapas av blomkålmos
Tapas av lammekoteletter
Tapas av mandler, oliven og ost
Tapas syltepinner
Tapas- pølser og medisterkaker
Tapasribbe med sviskepuré