400 g rådyrstek 400 g svinefilet 20 g svisker Marinade 12 einerbær 5 dl hvitvin 1 dl kinesisk olje Steking: 2 ss margarin eller smør 1 boks kantareller, 200 g, eller 1 l ferske salt pepper 1/2 ts krydderblanding 3 dl fløte eller crème fraîche
Bruksanvisning
Rens viltkjøttet og skjær det i 2 cm store terninger. Skjær svinekjøttet i 3 cm brede biter. Legg kjøtt og svisker i en bolle.
Knus einerbærene og bland dette med vin og soya. Hell marinaden over kjøttet og la det stå kaldt i 8-10 timer. Hell deretter marinaden av kjøttet og tørk det.
Brun først viltkjøttet i en stekepanne. Krydre. Legg det over i en gryte. Fres kantarellene og legg dem i gryten. Brun svinefileten. Krydre.
Sil marinaden og kok den inn i noen minutter. Hell den over kjøttet. La gryten syde under lokk i ca 30 minutter. Legg i svinefiletbitene og sviskene og la gryten syde ytterligere i ca 10 minutter. Bland i rømme, smak til med krydder og la det hele få et siste oppkok.
Serveres med kokt ris eller pasta og en grønn salat.