Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kg renskåret kjøtt500 g flesk1/2 dl salt1 dl potetmel1 1/2 ts pepper6 dl melk
Mal kjøtt og flesk to ganger. Bland det med potetmel, salt og pepper.Spe med melk.Stek gjerne en prøvekake for å undersøke om karbonadene er passe spedd.
Grillspyd med rådyr og paprika
Hot rådyrgryte med bønner
Hvitløkspekket rådyrrull
Hvitvinsmarinert rådyrstek
Jegerbiff av rådyr
Jegergryte av rådyr
Karbonader av rådyr
Koking av kraft
Kokt rådyrkjøtt med pepperrotsaus
Marengo med rådyr
Marinert rådyrgryte
Orientalsk rådyrgryte med jasminris
Portvinsstekt rådyrsadel
Ripsbraisert rådyr
Rådyr- og pølsegryte
Rådyrbiff i form
Rådyrbuljong
Rådyrgryte
Rådyrgryte med kantareller
Rådyrgryte med kastanjepuré
Rådyrkotelett med ostegratinert broccoli
Rådyrmedaljonger med fløtestuet savoykål
Rådyrmousse med konjakksaus
Rådyrpaté med einerbærsmak
Rådyrragu
Rådyrragu med eple og jordskokker
Rådyrrulade
Rådyrrygg
Rådyrsadel
Rådyrsadel med rosinsaus
Rådyrsadel med solbærgelé
Rådyrsadel med syrlige kirsebær
Rådyrschnitzel
Rådyrstek
Rådyrstek i gryte
Rådyrstek med kål og svartrøtter
Rådyrstek med normannasaus
Rådyrstek med papaya
Rådyrsuppe
Rådyrtrofé
Sautéspyd med rådyr
Soppgratinert rådyrstek
Stekt rådyrsadel
Sviskegryte med rådyr
Tobbens rådyrgryte