Det tyrkiske kjøkken
Baklava
Bryllupssuppe
Fylt aubergine (Imam bayildi)
Fylt makrell (Uskumru Dolmasi)
Fylte sardiner i vinblad (Sardalya sarmasi)
Grillet piggvar (Siste balik)
Kjøttkaker på spidd (Sis Köftesi)
Lammekebab med yoghurt (Yogurtlu kebab)
Lammeragu med pepperfrukter og tomater
Pilaff (Pilav)
Rispilaff med lammelever (IC pilav)
Safran-høne
Shish kebab
Sukret gresskar
Turkish Delight
Tyrkisk brød
Tyrkisk kaffe
Tyrkisk kebab
Tyrkisk lammegryte (Güvec)
Tyrkisk lammekebab (Sis kebab)
Tyrkisk matbrød
Tyrkisk omelett
Tyrkisk pilaff med lammekjøtt
Tyrkisk sverdfisk-kebab med valnøttsaus (Kilic Siste tarator)
Tyrkiske filodeigterter (Böreks)
Tyrkiske kålruletter