Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 litter skummet melk1/2 liter vann1 dusk salviesukker
Kok opp vann og melk. Legg dusken med salvie i og trekk noen minutter. Ta salviedusken opp. Server teen med sukker.
Blåbærsaft (Sogn og Fjordane)
Einebærøl (Sogn og Fjordane)
Einerbærøl (Troms)
Einerøl (Akershus)
Enebærøl (Hedmark)
Enerøl (Oppland)
Eplesider (Sogn og Fjordane)
Heggebærlikør (Akershus)
Heggebærsaft (Sogn og Fjordane)
Hjemmebrygget øl (Hordaland)
Kirsebærlikør (Akershus)
Kjerringvin (Vestfold)
Koldskål av øl (Vestfold)
Kongepunsj (Oslo)
Krøkebærsaft (Finnmark)
Maltøl (Aust-Agder)
Maltøl (Buskerud)
Maltøl (Østfold)
Maltøl fra Tinn (Telemark)
Mjød (Møre og Romsdal)
Mjød (Nordland)
Nesledrikk (Akershus)
Rabarbradrikk (Rogaland)
Rabarbravin (Akershus)
Rabarbravin (Hordaland)
Ripsvin (Akershus)
Rompunsj (Vest-Agder)
Rødbetvin (Akershus)
Salviete (Hordaland)
Samisk te (Finnmark)
Sider (Hordaland)
Sogneøl (Sogn og Fjordane)
Stikkelsbærvin (Hordaland)
Stjørdalsøl (Nord-Trøndelag)
Sukkerøl (Sogn og Fjordane)
Surostdrikke (Hedmark)
Te av einebær (Sogn og Fjordane)
Te av karve (Sogn og Fjordane)
Te av nesle (Sogn og Fjordane)
Te av tyttebærblad (Sogn og Fjordane)
Tettemelk (Hordaland)
Tyttebærdrikk (Akershus)
Vossa-øl (Hordaland)
Øl av sirup (Møre og Romsdal)
Ølost (Møre og Romsdal)
Ølost (Sør-Trøndelag)
Ølost (Telemark)