Flere resulteter finnes under oppskriften
6 sitroner2 liter vann700 g sukker1 liter rom1/2 stang vanilje
Saften av sitronene, vannet, sukkeret og vaniljen blandes i en gryte og varmes opp slik at sukkeret smelter. Tilsett romen.Må ikke koke, men skal serveres varm.
Blåbærsaft (Sogn og Fjordane)
Einebærøl (Sogn og Fjordane)
Einerbærøl (Troms)
Einerøl (Akershus)
Enebærøl (Hedmark)
Enerøl (Oppland)
Eplesider (Sogn og Fjordane)
Heggebærlikør (Akershus)
Heggebærsaft (Sogn og Fjordane)
Hjemmebrygget øl (Hordaland)
Kirsebærlikør (Akershus)
Kjerringvin (Vestfold)
Koldskål av øl (Vestfold)
Kongepunsj (Oslo)
Krøkebærsaft (Finnmark)
Maltøl (Aust-Agder)
Maltøl (Buskerud)
Maltøl (Østfold)
Maltøl fra Tinn (Telemark)
Mjød (Møre og Romsdal)
Mjød (Nordland)
Nesledrikk (Akershus)
Rabarbradrikk (Rogaland)
Rabarbravin (Akershus)
Rabarbravin (Hordaland)
Ripsvin (Akershus)
Rompunsj (Vest-Agder)
Rødbetvin (Akershus)
Salviete (Hordaland)
Samisk te (Finnmark)
Sider (Hordaland)
Sogneøl (Sogn og Fjordane)
Stikkelsbærvin (Hordaland)
Stjørdalsøl (Nord-Trøndelag)
Sukkerøl (Sogn og Fjordane)
Surostdrikke (Hedmark)
Te av einebær (Sogn og Fjordane)
Te av karve (Sogn og Fjordane)
Te av nesle (Sogn og Fjordane)
Te av tyttebærblad (Sogn og Fjordane)
Tettemelk (Hordaland)
Tyttebærdrikk (Akershus)
Vossa-øl (Hordaland)
Øl av sirup (Møre og Romsdal)
Ølost (Møre og Romsdal)
Ølost (Sør-Trøndelag)
Ølost (Telemark)