Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Nysilt melk ble kokt opp og blandet med øl og sukker etter smak. Deretter ble blandingen kokt opp og da brøtte melken seg.Det smaker virkelig godt med små ostebiter i den varme drikken.
Blåbærsaft (Sogn og Fjordane)
Einebærøl (Sogn og Fjordane)
Einerbærøl (Troms)
Einerøl (Akershus)
Enebærøl (Hedmark)
Enerøl (Oppland)
Eplesider (Sogn og Fjordane)
Heggebærlikør (Akershus)
Heggebærsaft (Sogn og Fjordane)
Hjemmebrygget øl (Hordaland)
Kirsebærlikør (Akershus)
Kjerringvin (Vestfold)
Koldskål av øl (Vestfold)
Kongepunsj (Oslo)
Krøkebærsaft (Finnmark)
Maltøl (Aust-Agder)
Maltøl (Buskerud)
Maltøl (Østfold)
Maltøl fra Tinn (Telemark)
Mjød (Møre og Romsdal)
Mjød (Nordland)
Nesledrikk (Akershus)
Rabarbradrikk (Rogaland)
Rabarbravin (Akershus)
Rabarbravin (Hordaland)
Ripsvin (Akershus)
Rompunsj (Vest-Agder)
Rødbetvin (Akershus)
Salviete (Hordaland)
Samisk te (Finnmark)
Sider (Hordaland)
Sogneøl (Sogn og Fjordane)
Stikkelsbærvin (Hordaland)
Stjørdalsøl (Nord-Trøndelag)
Sukkerøl (Sogn og Fjordane)
Surostdrikke (Hedmark)
Te av einebær (Sogn og Fjordane)
Te av karve (Sogn og Fjordane)
Te av nesle (Sogn og Fjordane)
Te av tyttebærblad (Sogn og Fjordane)
Tettemelk (Hordaland)
Tyttebærdrikk (Akershus)
Vossa-øl (Hordaland)
Øl av sirup (Møre og Romsdal)
Ølost (Møre og Romsdal)
Ølost (Sør-Trøndelag)
Ølost (Telemark)