Bruksanvisning
Fjern ben og sener fra kyllinglårene og bank kjøttet flatt med hånden. Bland smør med eggeplommene, krydre med salt og pepper og fordel blandingen midt i hver av de fire kyllingstykkene. Skjær fire tynne skiver kyllingbryst, bank dem ut med hånden, og legg dem over smøret og rull kjøttet sammen. Lås eventuelt med tannpirkere.
Pisk eggehvitene med litt salt, vend kyllingkotelettene i dette, deretter i griljernmel og så igjen i eggehviten. Legg dem deretter ned i varm olje, 180 C, og fritér i ca 10 minutter i alt. Vend litt på dem av og til.
Ta dem opp når de har fått fin gyllen farge, anbring dem på hver sin tertesnitt, hell smeltet smør over og server retten straks.
Vend ertene i smøret i 5 minutter. Frosne erter går direkte i gryten, men trenger dobbelt så lang tid. Bland dem med finhakket persille. Serveres sammen med kyllingkotelettene.