Bruksanvisning
Legg bønnene i bløt natten over i en bolle med kaldt vann. Hell av vannet, og ha bønnene over i en dyp stekepanne. Hell over friskt vann slik at bønnene dekkes. La det koke i 10 minutter. La dem så renne av seg i et dørslag.
Sett stekeovnen på 160 C. Skjær svoren av flesket og del skivene i passende biter.
Varm oljen i en dyp panne, og stek løken og selleribitene i 3 minutter. Ha i flesket og la det frese i 5-10 minutter til flesket er brunstekt.
Ha i paprika og chorizo-pølse, og la det putre i 2 minutter til. Ha retten over i en ildfast form, og balnd bønnene godt inn.
La kraften koke inn og hell resten over stuingen. Smak til med salt og pepper, dekk til, og la den steke i ovnen i ca 1 time.
Legg de grønne paprikabitene i formen, dekk til igjen, og la formen stå i ytterligere 15 minutter. Serveres varm.