Bruksanvisning
Skyll auberginene og skjær dem i 1 cm tykke skiver. Dryss dem med salt og la dem ligge i ca 30 minutter.
Skyll squash, selleri og purre. Skjær squashen i skiver, selleri og purre i strimler. Skrell potetene og skjær dem i skiver.
Skåld, flå og finhakk tomatene.
Skyll aubergineskivene i kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir.
Varm halvparten av oljen i en stor gryte. Legg i aubergine, squash og selleri og la alt surre under omrøring i 2-3 minutter. Ta grønnsakene opp.
Varm resten av oljen og legg i potetene. La dem surre under omrøring i ca 5 minutter. Ha i purrestrimlene og stek i et par minutter til.
Tilsett de hakkede tomatene. Skru varmen ned og la grønnsakene trekke under lokk i ca 10 minutter.
Ha i de grønnsakene som ble stekt først og la alt småkoke videre under lokk i 6-8 minutter.
Smak til med salt og pepper og bland i finhakket basilikum.