Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g smør50 g revet ost75 g hvetemel1/2 eggeplomme
Smelt smøret til ostepinnene og slå det i en bolle. Tilsett revet ost og mel. Lag en deig som får stå kjølig til den stivner.Trill ut deigen til tynne stenger som deles opp i 7-8 cm lengder.Stek bitene fint brune ved sterk varme.
Eggost (Vest-Agder)
Eggost fra Budal (Sør-Trøndelag)
Eggost fra Gyland (Vest-Agder)
Gammelost (Vestfold)
Gome (Vest-Agder)
Gomme med egg (Rogaland)
Gommi (Telemark)
Jenteost (Vest-Agder)
Kaffeost fra Bjørnevatn (Finnmark)
Karveost (Akershus)
Kjesmus (Nord-Trøndelag)
Kjysel (Møre og Romsdal)
Kokaost fra Budal (Sør-Trøndelag)
Kokost (Buskerud)
Larre fra Ytre Sogn (Sogn og Fjordane)
Lausmataost (Sogn og Fjordane)
Løpsoll (Sør-Trøndelag)
Mjølkost (Sogn og Fjordane)
Myk hvitost (Østfold)
Ost-tjuke (Sogn og Fjordane)
Ostebiff (Oslo)
Ostegomme fra Vefsn (Nordland)
Ostepinner (Svalbard)
Ostesoll (Hedmark)
Ostestenger fra Lyngseidet (Troms)
Prim av surmelk (Sogn og Fjordane)
Primsoll (Hordaland)
Pultost (Akershus)
Ramost fra Hornindal (Sogn og Fjordane)
Saupost (Sogn og Fjordane)
Skjærost fra Oppdal (Sør-Trøndelag)
Skjørost fra Dovre (Oppland)
Stabekks ostekake (Akershus)
Surost (Hedmark)
Surost (Sogn og Fjordane)
Søtost (Aust-Agder)
Søtost (Hordaland)
Søtprim (Møre og Romsdal)