Bruksanvisning
Rens rekene. Klipp gjerne hver reke i to. Sett dem til side så lenge.
Fres den finhakkede løken langsomt i litt smør eller margarin, men uten at løken får farge. Dryss på karri og paprikapulver og rør om. Ha i purrestrimler og stilkselleri i små biter. Fres noen minutter. Ha i soppen (hele små eller halve store) og la den steke med noen minutter. Ha i tynne, fine paprikastrimler og eventuelt utkjernede, friske tomater i biter.
Dryss på hvetemel og rør godt om. Hell i vann og kremfløte og bland i buljongterningen. La alt koke i 4-5 minutter. Press et stort hvitløksfedd rett opp i gryteretten og smak til med litt kajennepepper eller tabasco. Ekstra god blir retten med litt grovhakket issalat. La alt bli gjennomvarmt og vend til slutt i rekene, som ikke skal koke, men bare bli varme. Smak til med sitronsaft og evt. litt pepper. Pynt med dill.