Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g sukker250 g margarin1 egg475 g hvetemel1 ts kardemomme1 ts kanel1/4 ts pepper1/4 ts ingefær1/2 ts nellik1/2 ts natron1 ts hornsalt
Rør margarin og sukker hvitt og luftig. Tilsett egget. Sikt i alt det tørre og elt deigen jevn. Trill deigen ut til små kuler. Stek kakene lysebrune ved 170 C i ca 15 minutter.
Baguette
Brun saus
Eplekake
Fløtestuet sopp
Frityrrøre til fisk og skalldyr
Frokostbrød
Grove rundstykker
Grunnoppskrift til retter av kjøttdeig
Hjemmelaget pasta
Hvit saus
Hvitt formbrød
Kakebunn
Kjøttsaus
Kokoskake
Krumkaker
Lasagne
Mysli
Ostekake
Paideig
Pastasaus
Pepperkaker
Pizza med pølse
Pizzabunner
Polentagrøt
Potetterte med sitronsaus
Rabarbrapai
Sjokoladekake
Skalldyrstuing
Sprø kyllingfilet
Tomatsuppe
Tynne pannekaker
Vafler