Bruksanvisning
Legg brystfiletene foran deg med tykksidene opp. Snitt filetene nesten i to, men avslutt omtrent 1 cm før kjøttet er kuttet helt av, deretter snus filetene og et tilsvarende kutt gjøres fra motsatt retning. Også her blir ca 1 cm igjen slik at kjøttet henger sammen. Nå kan filetene brettes ut i tre ledd. Tilstreb å få filetene like tykke i alle delene når du legger kuttet. Dryss over litt grovkvernet pepper, salt, legg på flesket og rull sammen. Surr med bomullshyssing.
Fres filetene i smøret på alle sider til de er pent brunet. Legg dem deretter over i ildfast form. Slå over stekesjyen, legg på et lokk av folie og sett inn i forvarmet stekeovn, 180 C i ca 25 minutter.
Lag potetmos av ferdigkokte mandelpoteter. Spe med fløte til passe konsistens og smak til med salt og hvit pepper. Dersom mosen blir stående en stund i kjelen før servering, tykner den, og du må spe ytterligere.
Ta ut formen, fjern folien og slå over crème fraiche. Sett formen tilbake i ovnen ca 10 minutter. Server med kokte gulrøtter og smørdampet broccoli.