Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 dl risengryn3 dl vann1 ts salt1 ss smør7 dl melk1 ss sukker1 bit hel kanel
Kok opp vann, salt, smør og risengryn og la det koke under lokk ca 15 min.Spe i melken og ha i sukker og hel kanel.Kok opp og la det stå ved svak varme ca 45 min. til grøten har jevnet seg.Smak grøten til med salt.
Augagraut
Blåbærgrøt
Bringebærgrøt
Byggmelsgrøt
Byggrynsgrøt
Dylle fra Ål
Eplegrøt
Evighetsgrøt
Firkorngraut
Fløtegrøt
Fløtegrøt fra Bamble
Fløyelsgrøt
Fruktgrøt
Grov hvetemelsgrøt
Havregrynsgrøt
Havregrøt
Havregrøt med whisky og brunt vaniljesukker
Hirsegrøt
Hirsegrøt med hirseflak
Hvetemelsgrøt
Indisk risengrynsgrøt
Jordbærgrøt
Julegrøt
Lørdagsgrøt
Maisgrøt
Myssmørgrøt
Nordnorsk slåttonngrøt
Nypegrøt
Polenta
Potet- og byggmelsgrøt
Potetgrøt
Pæregrøt
Rabarbra- og sviskegrøt
Rabarbragrøt
Ripsgrøt
Ris a la Mande
Risengrynsgrøt
Risgrøt
Risvelling
Russegrøt
Rødgrøt
Rømmegraut fra Oppdal
Rømmegrøt
Rømmegrøt fra eldre tider
Rømmegrøt med brunostslør
Semulegrøt
Slåttegrøt
Smørgrøt
Sommergrøt
Stikkelsbærgrøt
Sunndals graut
Surost-grøt
Sviskegrøt
Søst
Tyttebærgraut fra Røros
Tyttebærgrøt
Tyttebærgrøt med rugmel
Vassgraut
Veitlegrøt
Vestlandsk rømmegrøt
Vetlegrøt
Vintergrøt av tyttebær