Flere resulteter finnes under oppskriften
2 dl hvetemel1 liter melksalt2 ss smør
Rør ut melet i litt av melken. Kok opp resten av melken og tilsett jevningen under omrøring. La grøten koke langsomt i 8-10 minutter. Rør ofte.Smak til med salt, og tilsett eventuelt smør.
Augagraut
Blåbærgrøt
Bringebærgrøt
Byggmelsgrøt
Byggrynsgrøt
Dylle fra Ål
Eplegrøt
Evighetsgrøt
Firkorngraut
Fløtegrøt
Fløtegrøt fra Bamble
Fløyelsgrøt
Fruktgrøt
Grov hvetemelsgrøt
Havregrynsgrøt
Havregrøt
Havregrøt med whisky og brunt vaniljesukker
Hirsegrøt
Hirsegrøt med hirseflak
Hvetemelsgrøt
Indisk risengrynsgrøt
Jordbærgrøt
Julegrøt
Lørdagsgrøt
Maisgrøt
Myssmørgrøt
Nordnorsk slåttonngrøt
Nypegrøt
Polenta
Potet- og byggmelsgrøt
Potetgrøt
Pæregrøt
Rabarbra- og sviskegrøt
Rabarbragrøt
Ripsgrøt
Ris a la Mande
Risengrynsgrøt
Risgrøt
Risvelling
Russegrøt
Rødgrøt
Rømmegraut fra Oppdal
Rømmegrøt
Rømmegrøt fra eldre tider
Rømmegrøt med brunostslør
Semulegrøt
Slåttegrøt
Smørgrøt
Sommergrøt
Stikkelsbærgrøt
Sunndals graut
Surost-grøt
Sviskegrøt
Søst
Tyttebærgraut fra Røros
Tyttebærgrøt
Tyttebærgrøt med rugmel
Vassgraut
Veitlegrøt
Vestlandsk rømmegrøt
Vetlegrøt
Vintergrøt av tyttebær