Bruksanvisning
Er noen av ingrediensene uklare, se ordlisten.
Legg kotelettene i en stor tykkbunnet gryte. Ta av og kast de ytterste harde bladene på sitrongresset; knus de innerste, myke partiene og skjær dem i 2 eller 3 biter. Ha dem i gryten. Skum det øverste laget med kokosfløte i hver boks over i et litermål, 6 dl. Hell resten av kokosfløten over kotelettene. Kok opp og la kotelettene surre til de er møre, 30-40 minutter.
Varm imens opp den tykke fløten i en annen tykkbunnet gryte over middels varme. Tilsett karripastaen og kok under stadig omrøring til den dufter sterkt og godt og fettet kommer opp til overflaten, ca 10 minutter.
La sausen koke inn over middels varme til den er passe tykk, ca 30 minutter. Tilsett sukker og fiskesaus og hell karrisausen over kotelettene. Kok opp og la alt surre sammen i 10 minutter. Rør inn basilikum og lime og server, gjerne med dampkokt ris til.