Bruksanvisning
Bland krabbekjøtt, limesaft, koriander og chili. Arbeid med ett og ett rispapir om gangen. Dypp rispapiret et øyeblikk i kaldt vann så det mykner. Renn av. Legg rispapiret på et arbeidsbord. Legg en toppet skje av krabbeblandingen på den nederste fjerdedelen av det runde rispapiret. Brett enden og sidene på papiret inn over fyllet og rull sammen til en pen, avlang pakke.
Legg krabberuladene med papirskjøten ned på risten i en dampkoker med kokende vann og damp ruladene under lokk til krabbefyllet er kokt og ruladene så vidt er faste, 8-10 minutter.
Imens blandes alle ingrediensene til sausen i en liten bolle:
Dipsaus:
2 friske chilier, finskivet
1 hvitløkfedd, finhakket
1 dl nypresset sitronsaft
ca 3/4 dl fiskesaus (fås i innvandrerbutikkene)
Server ruladene rykende varme med dip´en i en bolle ved siden av.