Bruksanvisning
Rist anisfrøene i tørr stekepanne til det dufter. Knus dem. Bland anisfrø, sitronsaft, løk, koriander, ingefær, hvitløk, paprikapulver, kajennepepper og safrantråder i en bolle og pisk inn olivenoljen. Smak til marinaden, ha i mer kajennepepper og svart pepper om nødvendig.
Åpne kyllingene med en stor kniv, rens dem for innmat og skjær vekk overflødig skinn og fett. Legg kyllingene i en plastbolle og gni dem inn med marinaden. Dekk til og sett i kjøleskap til marinering i minst 12 timer.
La kyllingene få romtemperatur før de grilles. Stek kyllingene på rist over middels varmt kull, eller under en vanlig grill. Snu kyllingene av og til, og pensle dem med marinaden. Kyllingene er ferdig når skinnet er sprøtt og det renner ut klar kjøttkraft når du stikker en nål i den tykkeste delen av låret.