Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Øl ble fylt i en kokende, varm gryte og tilsatt søt eller sur melk.
Blåbærsaft (Sogn og Fjordane)
Einebærøl (Sogn og Fjordane)
Einerbærøl (Troms)
Einerøl (Akershus)
Enebærøl (Hedmark)
Enerøl (Oppland)
Eplesider (Sogn og Fjordane)
Heggebærlikør (Akershus)
Heggebærsaft (Sogn og Fjordane)
Hjemmebrygget øl (Hordaland)
Kirsebærlikør (Akershus)
Kjerringvin (Vestfold)
Koldskål av øl (Vestfold)
Kongepunsj (Oslo)
Krøkebærsaft (Finnmark)
Maltøl (Aust-Agder)
Maltøl (Buskerud)
Maltøl (Østfold)
Maltøl fra Tinn (Telemark)
Mjød (Møre og Romsdal)
Mjød (Nordland)
Nesledrikk (Akershus)
Rabarbradrikk (Rogaland)
Rabarbravin (Akershus)
Rabarbravin (Hordaland)
Ripsvin (Akershus)
Rompunsj (Vest-Agder)
Rødbetvin (Akershus)
Salviete (Hordaland)
Samisk te (Finnmark)
Sider (Hordaland)
Sogneøl (Sogn og Fjordane)
Stikkelsbærvin (Hordaland)
Stjørdalsøl (Nord-Trøndelag)
Sukkerøl (Sogn og Fjordane)
Surostdrikke (Hedmark)
Te av einebær (Sogn og Fjordane)
Te av karve (Sogn og Fjordane)
Te av nesle (Sogn og Fjordane)
Te av tyttebærblad (Sogn og Fjordane)
Tettemelk (Hordaland)
Tyttebærdrikk (Akershus)
Vossa-øl (Hordaland)
Øl av sirup (Møre og Romsdal)
Ølost (Møre og Romsdal)
Ølost (Sør-Trøndelag)
Ølost (Telemark)