Bruksanvisning
Smelt smøret i en kjele, ha i mel og spe med varm fløte, litt om gangen. Ha i sukker og avkjøl blandingen.
Skåld og hakk mandlene og tilsett dem. Skill eggene og rør plommene inn i røren. Stivvisp eggehvitene og bland dem forsiktig i.
Smør formen ekstra godt og dryss den eventuelt med litt kavring eller semulegryn. Fyll i røren, formen skal være ¾ full.
Sett formen på en rist i en egnet kjele og fyll på varmt vann. Leggs murt aluminiumsfolie litt romslig over formen. Kok opp og la puddingen trekke ved kokepunktet i ca 1 time.
Sett deretter puddingen i stekeovnen ved 180-200 C i ca 15 minutter. Løsne puddingen rundt kanten og hvelv den forsiktig på varmt fat.
Server den straks med jordbærsyltetøy eller god rød saus, gjerne tilsatt hele bær.