Bruksanvisning
Rør ut gjæren i litt av melken i bakebollen. Ha i resten av melken. Visp sammen egget og tilsett det sammen med halvsmeltet smør, sukker og sitronskall. Ha i mel og elt sammen til en deig som ikke må bli seig eller for fast. Dekk til med klede og hev til deigen er dobbel så stor.
Ta deigen på bakebordet og trill den til en 80-100 cm lang pølse. Kjevl deigpølsen ut til ca 25 cm bredde.
Rør sammen mykt smør, sukker og kanel og smør blandingen på deigen. Dryss over rosiner og hakkede mandler. Rull deigen sammen til en fast pølse. Del pølsen med en skarp kniv langsetter og snu delene, slik at snittflatene vender opp. Form fletten til en rund krans på en plate med bakepapir. Etterhev.
Pensle med egg og dryss over hakkede mandler.
Stek ved 200 C i ca 30 minutter på nederste rille til kransen har fått pen farge. Avkjøl på rist.