Bruksanvisning
Bland alt det tørre, men hold igjen litt av melet. Tilsett smeltet smør, sirup, rømme og mandeldråper.
Elt deigen lett sammen og sett den kaldt i ca 30 minutter. Da blir den fastere og lettere å arbeide med. Hvis deigen er for løs, flyter kakebunnene noe utover under stekingen.
Del deigen i tre like deler. Elt hvert emne rundt og sprekkfritt i litt mel. Klapp eller kjevle emnene ut til like store, runde leiver, ca 20 cm i diameter, direkte på godt smurt plate eller på bakebordet. Leivene eser noe utover under stekingen, så de blir 22-24 cm i diameter når de er stekt.
Sett bunnene i stekeovnen ved 200 C og stek dem til de har fått ganske lys brun farge, ca 10 minutter. Ta dem forsiktig over på rist og avkjøl dem.
Smelt fettet til fyllet og rør i sukker, melk og kakao. Halvvisp eggene og rør dem inn til slutt.
Avkjøl fyllet noe og fordel det mellom lagene og oppå. Sett kaken kaldt før den serveres.