Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g sopp
200 g ny sølvløk
2 ss eddik
2 hele, tørkede kajennepepper
20 enerbær
2 laurbærblad
1 basilikumkvist
2 hvitløk
1/2 ts sukker
1/2 l vann
salt
Del soppen i biter. Blancher løk, sopp og hvitløk i 2 minutter i kokende, lettsaltet vann. La det renne av, og tørk på et absorberende papir. La det bli helt tørt før det legges lagvis i et glass med laurbærblad og kajennepepper. Hakk enerbærene og legg dem i en kjele med sukker, eddik og 1/2 l vann. Kok opp og hell over i glasset helt til det renner over. Avkjøl og tilsett basilikum. Lukk glasset tett, og la det stå i minst to dager før bruk. Kan oppbevares flere uker i kjøleskap.
Gåselever med svart trompetsopp og purre
Manitaria - kokte sjampinjonger med hvitvin, sitron og hvitløk
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Sjampinjonger med fersk geitost
Sopp i rødvin med korianderfrø
Spaghetti med laks og kantareller