Bruksanvisning
Legg tofuterningene i en stor bolle med soyaolje, sherry eller vermut og sesamolje. Bland godt, dekk til og la terningene marinere minst 30 minutter på et kjølig sted. Ta terningene opp av marinaden med hullsleiv og spar marinaden.
Varm jordnøtt- eller solsikkeolje i en wok eller stor stekepanne, ha i tofuterningene og fres dem under omrøring til de er brune på alle sider. Ta dem opp med hullsleiv og sett dem til side.
Fres purre, gulrot, squash og minimais under omrøring i ca 2 minutter. Tilsett sopp og stek under omrøring 1 minutt til.
Ta tofuterningene tilbake i woken og hell marinaden i. Varm opp til det bobler og dryss sesamfrøene over. Serveres omgående, rett fra woken, med varme nudler som eventuelt kan vendes i litt sesamolje
Hemmeligheten bak vellykket woksteking er å ha alle ingrediensene klare før du varmer oljen i woken. Ha grønnsakene i separate skåler og mål opp sauser, oljer og krydder.