Bruksanvisning
Skjær fiskefiletene i strimler som er ca 4 cm lange og 1 cm brede, og legg dem på tallerken. Dryss lett med havsalt over og sett tallerkenen i kjøleskapet til fisken skal brukes.
Varm olivenolje i en kjele på middels varme. Ha i løk og stek i 8-10 minutter, til løken er myk. Ha i hvitløk, spisskummen og paprikapulver, skru ned til svak varme og fres alt sammen i ca 5 minutter, til hvitløken er blank. Ha i fiskekraft eller vann, skru opp til middels varme og kok opp. Skru ned til svak varme og la det småkoke i 15 minutter, slik at smakene blander seg.
Ha i fiskestrimlene og skjellene, kast alle som er åpne, og la det trekke i 7-10 minutter, til fiskestrimlene er ugjennomsiktig og skjellene har åpnet seg. Kast skjell som ikke har åpnet seg. Bland i appelsin- og limesaft og smak til med salt og pepper.
Øs suppen opp i varme suppetallerkener og pynt med mynte eller persille. Server med en gang.