Bruksanvisning
(6 porsjoner)
Tre kylling- og biffstrimlene inn på små grillspyd av tre eller cocktailpinner. Legg dem i et porselens-, glass-, eller plastfat (ikke metall).
Bland sammen hvitløk og soyasaus og hell over kjøttspydene. La det stå og marineres i 30 minutter.
Varm opp oljen til peanøttsausen i en klebefri stekepanne. Stek løken i 2 minutter, tilsatt karripasta og chilipulver, og la det steke forsiktig videre i 1 minutt. Tilsett peanøttsmør og melk, og la det hele bli gjennomvarmt. Hell sausen over i en serveringsskål.
Legg kjøttspydene under en forvarmet grill og la dem steke 4-5 minutter. Vend av og til. Legg spydene på et serveringsfat og server med peanøttsausen ved siden av.
1 porsjon inneholder:
Energi 207 kcal
Proteiner 20 g
Karbohydrater 4 g
Fiber 1 g
Total fettmengde 12 g
Mettet fett 3 g
Natrium 710 mg