Bruksanvisning
Rens blåskjellene. Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler. Ta ut kjøttet av kongekrabben og fjern brusken i midten.
Legg steinbitfiletene på hvert sitt stykke plastfolie med den flådde delen mot deg. Legg over krabbekjøttet, blandet med gressløk, salt og pepper, og rull det sammen så det blir lufttett. Legg ruladene på toppen av blåskjell, grønnsaker og hvitvin i en varm gryte, og damp i 10-12 minutter under lokk.
Kok fersk pasta i en annen gryte samtidig.
Ta opp fisk, blåskjell og grønnsakene og sil kraften opp i en skål. Hell denne tilbake i gryten. Tilsett smør og kremfløte og reduser i 1-2 minutter til det tykner. Hell sausen over i en hurtigmikser sammen med eggene og kjør til det er luftig.
Skjær fisken i to deler. Ta av plastfolien og anrett på en tallerken sammen med grønnsaker, pasta og rensede blåskjell. Hell over den varme sausen. Klipp eventuelt frisk gressløk over. Server med godt brød til.