Bruksanvisning
Start med å lage sausen: Smelt smøret i en kjele. Når det er lysebrunt har du oppi purren. Den skal steke i ca 2 minutter.
Tilsett hvetemel og rør godt. Ta kjelen av varmen, hell oppi hvitvin til sausen er passe tykk, rør hele tiden. Når melet er utrørt, setter du kjelen tilbake på platen. Smak til med litt hvit pepper og dill, og en liten fløteskvett. Tilsett krepsehalene til slutt. De skal ikke koke, bare varmes i sausen.
Stek en vanlig pannekake. Del den nesten i to; skjær inn mot midten fra hver side, men la det stå igjen to cm i sentrum.
Rull det ene hjørnet av hver halvside inn mot midten, slik at tallerkenen kommer til syne i en trekant på hver side.
Legg sausen med krepsehalene i den ene åpningen og litt grønn salat med tomater i den andre. Sausen legges på den samme måten på tallerkenen og ikke oppi selve pannekaken, dette for å unngå at den blir seig og klissete.
Strø litt revet ost over det hele, og hell en spiseskje med dressing over salaten. Dressingen kan f. eks. lages av sesamolje, olivenolje, balsamikoeddik, salt, pepper og timian.