Bruksanvisning
Del kyllingen i porsjonsstykker, og gni dem inn med salt. La kjøttet ligge i kjøleskapet natten over. Skyll saltet av, og tørk kjøttet godt. Legg det på et ildfast fat, og hell oljen over. Sett fatet i ovnen ved 100 C i ca. 1 1/2 time, til kjøttet er gjennomstekt. Ta opp kyllingen.
Legg kyllingleveren i den varme oljen, og la den steke i 4-5 minutter. Ta opp og skjær den i skiver.
Bløt bønnene natten over, sil bløtevannet fra, og kok dem i nytt vann til de er møre, men ikke bløte, i ca 45 minutter. Hell bønnene i et dørslag, og la dem renne av.
Gni bagetskivene inn med hvitløk, og drypp olje over. Rist dem i ovn eller stekepanne. Skyll salatene.
Visp sammen dressingen, og hell halvparten over salatene. Bland inn olivener og bønner. Hell resten av dressingen over kyllingen, og anrett den på salaten. Dryss timian over.